Studiu de caz

Valentina și descoperirea ei

Valentina a obosit să sune la servicii publice de gospodarie comunală și să audă mereu aceeași frază: ”Nu avem meșteri liberi la moment” sau ”Astăzi nu lucrăm”.. Ea doar vrea să găsească o persoană care poate repara ACUM țeava de apă și să o conecteze la centrală.

Aceasta naviga fără speranță pe resursele internetului până a găsit profilul Profitime.org și din acel moment viața Valentinei s-a schimbat complet. În scurt timp, aceasta a reușit să găsească meșterul potrivit și în aproximativ o ora Valentina deja se odihnea liniștită în living cu un păhar de apă în mână.

Valentina e BRAVO, fii ca ea 🙂

Despre noi

Aceasta este o platformă care urmeză să genereze mai ușor cererile ce necesită deplasare la domicilu și sau preluare rapidă a comenzii.

Oamenii, în general, au un talent incredibil în a pierde timpul mai ales atunci când au de făcut ceva ce nu au chef să facă. De obicei asa momente se limitează nu doar la pierderea timpului dar și la pierderea nervilor 🙂

Din această cauză am creat acest serviciu care urmează să minimizeze timpul de așteptare a unor chestii secundare pentru a-l preocupa mai productiv cu altele care necesită atenția noastră.